Om Oss

Med lång erfarenhet och bred kunskap så kan vi garantera ett trevligt bemötande och att du kommer bli nöjd med resultatet. Vi på Trädfällning Piteå har stor passion och vi strävar efter att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Vi erbjuder den bästa servicen du kan få tag på i Piteå.

När du anlitar oss för att lösa ditt problem i exempelvis din trädgård så kan du känna dig trygg med vetskapen att vi vet vad vi sysslar med. Våra arborister innehar alla möjliga tillåtelser, behörigheter och utbildningar som är nödvändiga så att du som kund kan känna dig dig trygg när du anlitar oss för att lösa dina trädproblem.

Vi tar oss an alla typer av fällningar oavsett svårighetsgrad. Oavsett om fällningen är lätt eller svår så tar vi det på lika stort allvar och lägger ner lika mycket tid och kraft för att det ska bli så bra som möjligt. Vi har redskapen, kunskapen och alla nödvändiga tillåtelser för att hugga ner de lättare träden samt de svårare fällningarna där det finns bebyggelse såsom hus eller elledningar i vägen, vilket kan förhindra trädet från att kunna fällas på det vanliga sättet, dvs från marken. Redskapen som våra arborister använder är olika beroende på hur stora träden är, omgivningen runt trädet och projekteks omständigheter.

Vi utför fällningar i hela Piteå till både privatpersoner, bostadsföreningar och företag. Vi erbjuder inte bara trädfällning, vi erbjuder också stubbfräsning, bortforsling av överblivet material som t.ex kvistar, grenar, pinnar mm.

Oavsett vilken av dessa tjänster du anlitar oss för så kan du alltid räkna med ett trevligt bemötande, ett högt säkerhetstänk och trygg och säker service.

Trädfällning Piteå